Välkommen till Green IT web

Hej!

Idag startar jag bloggen Green IT web. Jag som gör det har 20 års erfarenhet av miljö och IT och skrivit boken Grön IT – från problem till lösning. Fokus är resultat och förändring. Hur nuvarande Röd IT skall och kan bli Grön.

About Håkan

Jag heter Håkan Nordin och har haft förmånen att jobba med Grön IT frågor långt innan begreppet föddes. Redan i slutet av 80-talet när jag var Kampanjledare på Greenpeace såg jag problemet med flamskyddsmedel dyka upp. Sedan dessa har jag gjort otaliga jobb inom Grön IT. Utredningar, marknadsanalyser, miljökrav vid upphandling, miljömärkning och nu senast i januari 2010 kom jag ut med boken Grön IT från problem till lösning
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>